Без «олігархічних костилів» партія «Слуга народу» не може ухвалити рішення. І коли я чую, що ця політсила ухвалює закон про олігархів за допомогою олігархічних груп, мені як мінімум смішно. Але це і сумно. Бо форма замінила зміст. Ми дивимось на перипетії, які там відбуваються і розуміємо, що до побудови української України воно має дуже мало стосунку.

Про це в ефірі проєкту “Говорить Великий Львів” на телеканалі NTA заявив Любомир Мельничук, керівник Львівської міської організації ВО Свобода.

«Всі зсуви, які були на користь України, вони, на жаль, ухвалювались на вулицях. А в парламенті за українську мову голосували, тому що Майдан так хотів. Вони боялись, що їх знесуть. Вони Росію оголосили ворогом тільки тому, що розуміють, що суспільство не сприйме інакшої позиції.

А як тільки ми з вами змінимося, як тільки перестанемо бути радикальними, зроблять те, про що мріють – багато хто з них хоче бути васалом у Росії. Вони досі сміються з української мови», - додав представник ВО Свобода.

Зауважимо, раніше Любомир Мельничук звернувся до президента Володимира Зеленського з вимогою відмовитися від прийому афганських біженців. Офіс президента оголосив про намір прийняти кілька тисяч біженців  з Афганістану. На утримання біженців там готові виділити 500 мільйонів гривень українських платників податків.  

ІА "Вголос": НОВИНИ