Ми – єдині, ми - об'єднанні, - ось головний меседж сьогоднішнього дня. Він повністю співзвучний із настроями 2014 року, коли українці, незалежно від партійних вподобань, жили однією ідеєю – свобода.

Так прокоментував в ефірі «Народного толк-шоу» на NТА те, як відзначала Україна 30-ліття своєї Незалежності, учасник Революк Гідності, а нині депутат Львівської обласної ради від «Слуги народу» Роман Фединяк.

«Завжди будуть зауваження. Ще не було ідеального параду, який би сподобався кожному. Та основне – нинішня риторика, яка показує, що єдине, що нам потрібно – об’єднання в середині країни, з партнерами», - наголосив він.

На його погляд, чудовою демонстрацією ворогу, що Україна – не одна став саміт «Кримська платформа», участь у святкуванні заступника генсека НАТО, участь НАТОвської техніки у параді. Зокрема, у Чорному морі.

«Я пам’ятаю, як сім років, коли був геть далекий від політики, для мене взагалі не стояло питання, хто з учасників Майдану яку партію підтримує. Була ідея, була згуртованість. І це дало нам силу. І зараз нам також треба об’єднуватися. І я щасливий, що ми представляємо різні сили, але є одна позиція – нам треба бути разом», - резюмував він.

Раніше депутат ЛМР Леонід Мельничук заявив, що саме українці змушують політиків все-таки, рано чи пізно, виходити на той порядок денний, який потрібен суспільству.

ІА "Вголос": НОВИНИ