Політику щодо платних паркомісць варто переглянути. Львів'яни, які мешкають в центральній частині Львова, повинні мати право на безоплатне паркування.

Таку думку висловив депутат Львівської міської ради від Європейської Солідарності, учасник Комісії фінансів та планування бюджету Володимир Гой.

«Нам потрібно думати не лише про наповнення бюджету з паркування, а все-таки дбати про комфорт мешканців центральних вулиць міста, які повинні були б мати безоплатне паркування. Адже багато чим вони жертвують, щоб місто отримувало кошти від туризму та різних атракцій. Вирішити дану проблему можна таким чином: місту слід зібрати дані про місце реєстрації проживання мешканців, дані про транспортний засіб, щоб надати безкоштовну перепустку для паркування власних авто біля їхніх помешкань», - розповів Володимир Гой.
Він розповів про інші рішення депутатської комісії фінансів та планування бюджету ЛМР.
Так комісія погодила фінансування програми надання фінансової підтримки громадським організаціям на закупівлю спортивної форми та спортивного інвентарю.
На думку депутата, міська влада повинна приділяти увагу фінансуванню спортивної галузі, завжди дослухатись до прохань певних виконавчих органів і в повній мірі реагувати на дані запити. Відкривати нові спортивні гуртки, секції, щоб залучати підлітків до регулярної фізичної активності

«Я вважаю, що в теперішній час варто, все-таки більше привертати увагу підтримці спорту у Львові, адже в нас виховуються спортсмени, які стають призерами не тільки в чемпіонатах України, а й на європейському та світовому рівнях», - наголосив депутат Гой.

ІА "Вголос": НОВИНИ