До чого готується зараз Україна і в чому особливості варварської армії розповідає Ганна Маляр.

В етері проєкту «Говорить Великий Львів» на телеканалі НТА, гостем студії на великому інтерв’ю була заступниця міністра оборони України Ганна Маляр та розповіла про особливості ворожої армії.

Ми готові до усіх сценаріїв і розглядаємо усі сценарії. Якщо говорять, що ворог відступив, то це їхня версія. Насправді, якщо ми говоримо про Київську, Чернігівську область, то ми позбавили їх боєздатності і їхні підрозділи і у них просто не залишалося вибору зараз. Але дійсно не треба розслаблятися і думати, що от вона нарешті перемога. Ні. Це перша перемога. Російські війська відводять свої підрозділи, те, що від них залишилося для того, щоб відновити особовий склад, той що був знищений, озброєння, військову техніку відновити і дійсно вони готуються до наступу», - заявила

Зараз ворог змінює в динаміці дуже швидко свою тактику. Цілі та апетити зменшились, але у планах ворога все ж захопити усю Україну і війна буде тривалою.

«Ми інтелектуальна армія, ми цим беремо, а вони беруть кількістю, це очевидні речі», - підтвердила пані Маляр.

Цивілізаційні відмінності поміж арміями теж дуже суттєві. Однак особлива відмінність це варварський спосіб ведення війни. Ідеться не лише про знищення військових об’єктів, а тотальне винищення населення, інфраструктури, в нелюдський спосіб. Відомі на сьогодні факти просто вражають своєю дикістю.

«Крім понівечених тіл, які знищені не стрілецькою зброєю, дуже часто, а реально люди замордовані, Ми бачимо ще і багато тіл замордованих тварин… Окей, серед людей вони, мабуть, шукали фашистів, як вони кажуть, а кого вони шукали серед тварин?», - підмітила Ганна Маляр.

Важливо, що такі цивілізаційні особливості притаманні не лише війську, але й більш ніж половині населення росіян. Без жодних ілюзій, що цей народ є заручником влади. Це такий стиль життя, який вражає.

Сьогодні пишемо у «Вголос» про наступне:

ІА "Вголос": НОВИНИ