У будівлі Миколаївської районної державної адміністрації дірку в стелі вирішили завісити державним прапором України.

Місцеві чиновники знайшли своєрідний спосіб розв'язати проблему в одному з кабінетів. Аби приховати діру в стелі, вони використали для її «маскування» державний символ країни. Відповідне фото миколаївський журналіст Олег Деренюга в п'ятницю, 17 вересня, опублікував в Facebook.

"Це фото зроблено в одному з кабінетів Миколаївської районної державної адміністрації. Прапором закрили дірку в стелі. Так і живемо ...", - написав він.

На знімку видно, що вказаний кабінет давно потребує ремонтних роботах.

Як реагують користувачі соціальних мереж?

Публікація фото викликала дискусію у соціальних мережах. В Facebbok переважна більшість читачів відреагувало на зображення з іронією, проте були й ті, хто особливо акцентував на неприпустимості такого використання державного символу. 

"Якби я проводила 8 годин на день в такому кабінеті, я би вже стала пацієнткою Обласної психіатричної лікарні #1 на Володарського", - пише мешканка Миколаєва Тетяна Бочкарова. 

"Під час сексу дзеркало на стелі відволікає, а прапор ідеологічно стимулює", - пожартував мешканець Миколаєва Дмитро Єльцов.  

Нагадаємо, раніше ми писали про проросійську тік-ток блогерку, яка подала до суду на полковника ЗСУ з метою «захисту честі». 

 

ІА "Вголос": НОВИНИ