Маріуполь - одне з міст, яке найбільш героїчно протистоїть варварському вторгненню росії. Попри повну блокаду, численні обстріли та бомбардування й низку воєнних злочинів російських терористів проти мирного населення, місто продовжує успішно чинити опір. А разом з тим, в місті триває життя.

Зауважимо, як повідомляв "Вголос", учора, 9-го березня, у Маріуполі під час нальоту російської авіації знищено пологовий будинок у центрі міста, лікарню, дитяче і терапевтичне відділення. Всього з моменту початку повномасштабного російського вторгнення за даними місцевої влади у місті загинуло понад 1300 цивільних мешканців. 

Водночас українські захисники продовжують успішно обороняти місто, аби завадити створенню сухопутного коридору між тимчасово окупантами  територіями Донецької та Луганської областей і Кримом. Тим часом у блокованому місті продовжуються життя. Так,  в ніч з вчорашнього на сьогоднішній день у Маріуполя народилось 24 маленьких українців та українок. 

Про це у своєму телеграм-каналі повідомляє Маріупольська міська рада. 

"Попри війну Маріуполь продовжує жити. З вчора на сьогодні в нашому місті народилося 24 дитинки. Нехай у житті наших нових маленьких маріупольців ніколи більше не буде війни. Нехай у нашому рідному місті ніколи більше не буде війни", - йдеться у повідомленні. 

Нагадаємо, як повідомляв "Вголос", з початком повномасштабного вторгнення від зброї російських окуаантів загинула 71-а українська дитина. 

 

ІА "Вголос": НОВИНИ