На думку президента, інформаційні «зливи» Бутусова шкодять державі та у деяких випадках коштують воякам життя.

Під час пресмарафону голова держави посварився з головним редактором видання Цензор.нет Юрієм Бутусовим.

Ставлячи питання президенту, Бутусов адресував голові держави декілька звинувачень, зокрема, у незаконному призначенні на посаду керівника Комітету з питань розвідки посадовця часів Януковича Руслана Демченка, а також у небажанні проливати світло на ситуацію із «вагнерівцями».

Зеленський у відповідь перейшов на особистості, пригадуючи часи свого знайомства із Бутусовим і те, що в ті часи журналіст нібито працював на Коломойського, а також припустив, що зараз журналіст ставиться до Зеленського упереджено, оскільки після його обрання не отримав призначення на одну з керівних посад у Міністерстві оборони.

Окремо Зеленський, не приховуючи свого роздратування, торкнувся питання інформаційних «зливів», які, на думку президента, публікує Юрій Бутусов і які у деяких випадках шкодять державі та навіть призводять до смертей військовослужбовців.

«Тому не треба мені щось казати про відповідальність», – наголосив Володимир Зеленський.

Він також звинуватив Зеленського у наклепі та маніпуляціях.

«Ви нічого не знаєте та дуже багато брехні та маніпуляцій тут розповсюджуєте. Все, що ви тут розповіли, – брехня. Ваша тактика така: оббрехати людей, які про щось пишуть і, користуючися таким коротким форматом, піти собі, посміхаючись», – обурився Бутусов.

Підсумовуючи перепалку журналіст сказав, що Зеленський «трошки плутається у своїх словах».

«Як вам не соромно за вашу брехню?», - закінчив Бутусов.

Нагадаємо, сьогодні президент Зеленський проводить пресмарафон для журналістів й вже зробив декілька гучних заяв:

ІА "Вголос": НОВИНИ