У зв’язку із загибеллю 30 серпня мешканця селища Добротвір Романа Задорожного, військовослужбовця 24-ї окремої механізованої бригади імені Короля Данила, розпорядженням голови районної державної адміністрації від 01.09.2021 №100 на території Червоноградського району 2 вересня 2021 року оголошено Днем жалоби.

Про це повідомляють на сторінці Червоноградської міської ради у соцмережі.

«На знак скорботи за загиблим у День жалоби просимо приспустити Державний прапор України із траурною стрічкою на адміністративних будівлях органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування, підприємств, установ та організацій незалежно від форм власності, обмежити у День жалоби трансляцію розважальних радіопередач.

Прощання з учасником АТО/ООС Романом Задорожним відбудеться 2 вересня 2021 року, заупокійне Богослужіння пройде у храмі УПЦ Святих Апостолів Петра і Павла у селищі Добротвір.», - говориться у повідомленні.

 

Нагадаємо, як повідомляв «Вголос», 30 серпня 2021 року, під час виконання бойового завдання поблизу населеного пункту Новоолександрівка, загинув старший солдат Задорожний Роман Андрійович.  

Роман разом з товаришами почав гасити траву, аби вогонь не перекинувся на інші позиції. І в цей момент бойовики здійснили прицільний обстріл з протитанкової керованої ракети. На жаль, боєць отримав поранення несумісні з життям.

Сьогодні вночі тіло загиблого бійця привезли на батьківщину

 

ІА "Вголос": НОВИНИ