У п'ятницю, 19 квітня, коли повинні відбутися дебати кандидатів у Президенти України Володимира Зеленського та Петра Порошенка, які Зеленський запропонував провести на НСК «Олімпійський»,  на стадіоні вже заплановано захід «Весняний книжковий Медвін».

Про це йдеться на сторінці заходу в соцмережі Facebook.

«Друзі! Шанувальники книги! Допомагайте! Ми займаємося своєю справою і готуємо нашу з Вами книжкову зустріч! Яка повинна відбутися 19-21 квітня на НСК »Олімпійський«, - сказано в повідомленні.

Згідно з інформацією на сторінці у Facebook, організаторами заходу є Київський міжнародний книжковий ярмарок »Медвін: Книжковий світ«, молодіжний журнал »Стіна«, НСК »Олімпійський« та Українська асоціація видавців та книгорозповсюджувачів.

Зазначається, що жодних офіційних заявок на проведення інших подій на »Олімпійському« не надходило, як і не надходило організаторам книжкової зустрічі відмов у ній від стадіону.

»Ніяких відмов не надходило нам! Давайте покажемо всім, що 19 квітня на НСК заплановані книжкові дебати! Читай...те!", - написали організатори.

Додамо, що Національний спортивний комплекс “Олімпійський” має всі технічні можливості для проведення дебатів кандидатів у президенти та чекає на офіційну заявку щодо їх проведення до 17 квітня.

ІА "Вголос": НОВИНИ