Через конфлікт чоловік з Надвірнянщини кинув вибуховий пристрій біля домоволодіння у селі Пасічна. Правоохоронці за лічені години затримали хулігана. Всі обставини злочину слідчі з’ясують у ході досудового розслідування.

Про це повідомляє прессдужба ГУНП області.

Так, 1 листопада, близько 11:20 на оперативну лінію «102» надійшло повідомлення від мешканки села Пасічна. Жінка розповіла, що невідомі з автомобіля кинули під огорожу її господарства невідомий предмет, який вибухнув. В результаті вибуху ніхто не постраждав, проте є пошкодження огорожі. 

Поліцейські негайно розпочали заходи з розшуку «підривника». Вже за дві години оперативники затримали фігуранта за місцем проживання. Йдеться про 45-річного місцевого мешканця.

Встановлено, що затриманий мав неприязні відносини з чоловіком заявниці. Таким чином він хотів помститись, кинувши вибуховий пристрій. Наразі призначено ряд експертиз, встановлюється походження боєприпасу.

Чоловіка слідчі затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Слідчі територіального підрозділу розпочали два кримінальні провадження за за ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) та ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Вирішується питання повідомлення затриманому про підозру та обрання запобіжного заходу.

Зазначимо, що Служба безпеки України повідомила про підозру дочці ексміністра оборони, який обіймав цю посаду у 2012-2014 роках. Її викрили на антиукраїнській діяльності.

ІА "Вголос": НОВИНИ