Біля міста Ізюм, що на Харківщині, українські захисники знищили частину окупантів з 64-ї окремої мотострілецької бригади.

Про це йдеться у ранковому зведенні Генштабу.

Мова йде про окупантів, які чинили звірства у Бучі, що під Києвом.

«За наявною інформацією, підрозділи 64-ї окремої мотострілецької бригади, яка взяла активну участь у масових вбивствах, катуваннях та гвалтуванні цивільного населення в українському місті Буча, діють в районі населеного пункту Ізюм і вже зазнали втрат», - зазначається у повідомленні.

За повідомленням пабліка ПЗН 18+, українські військові піймали цілу групу окупантів з 64-ї бригади, які гвалтували дівчат і жінок у Бучі. Повідомляється, що серед них був і той окупант, якому його дружина дозволила гвалтувати українських жінок зі словами: «можешь насиловать украинских баб, только мне не говори».

Нагадуємо, у Бучі російські військові закрили у підвалі приблизно 25 дівчат та жінок віком 14-24 роки і гвалтували їх. 

Також ми повідомляли, що у місті Буча, що під Києвом, російська армія вбила та закатувала сотні мирних жителів. Так, до теперішнього часу по місту зібрали близько 320 тіл убитих російськими окупантами бучанців.

Вголос раніше писав, що представник росії при Організації Об'єднаних Націй (ООН) Василь Небензя визнав причетність військ рф до звірств у Бучі на пресконференції.

Так, постійний представник рф в ООН визнав, що російська армія вбивала українських цивільних осіб. Він раптом обмовився і сказав, що трупів у Бучі не було «до приїзду російських військ».

ІА "Вголос": НОВИНИ