Російські ЗМІ заявили, що в Генічеську зникла колаборантка, так звана «віце-губернаторка Херсонської області» Катерина Губарєва – вона не виходить на зв'язок.

Про це повідомив чоловік Губарєвої Павло Губарєв.

«Учора близько 16:30 моя дружина Катерина Губарєва зникла, з того часу на зв'язок не виходила. Останнє місце, де її бачили – будівля уряду Херсонської області в Генічеську».

За його словами, він намагався додзвонитися до колаборанта, так званого т.в.о. глави Херсонської області Володимира Сальдо, щоб дізнатися місцеперебування дружини, але безрезультатно.

У серпні сепаратистка Губарєва заявила про намір Росії об'єднати захоплені території Миколаївської та Херсонської областей України.

Колаборантка Губарєва була так званою першою «міністеркою закордонних справ ДНР» (з 16 травня 2014 року), потім так званою «заступницею міністра закордонних справ ДНР» (з 5 серпня 2014 року) і депутаткою так званої «Народної Ради ДНР» (з 3 листопада 2014 року).

З 17 червня 2022 року вона отримала посаду так званого «заступника керівника російської Військово-цивільної адміністрації Херсонської області».

Нагадаємо, поліція Польщі оприлюднила ще одну світлину з місця падіння ракет у Пшеводуві біля кордону з Україною.

ІА "Вголос": НОВИНИ