В селі Катюжанка, 30-річний місцевий житель під час конфлікту завдав своєму знайомому травм, від яких той згодом помер. Зловмиснику загрожує до 10 років позбавлення волі.

Про це повідомила Поліція Київщини.

24 жовтня, близько 10:00 години, одна із мешканок села повідомила до поліції про те, що біля свого паркану виявила чоловіка без свідомості. 44-річного потерпілого медики доставили до лікарні, де від отриманих травм він помер.
 
"Правоохоронці Вишгородського управління з'ясували, що підозрюваний разом зі співмешканкою та спільним знайомим розпивали алкогольні напої за місцем свого проживання. Між господарем та гостем виник конфлікт на ґрунті ревнощів. Фігурант завдав постраждалому численних ударів по тілу і обличчю, від яких той впав на підлогу. Після цього кривдник підняв чоловіка, вивів його за межі свого домоволодіння і повернувся до будинку", - йдеться у повідомленні.
 
Поліцейські оперативно затримали фігуранта в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та доправили його до ізолятора тимчасового тримання.
Слідчі, за процесуального керівництва Вишгородської окружної прокуратури, повідомили зловмиснику про підозру за фактом умисного нанесення тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили смерть потерпілого (ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України). У суді підозрюваному обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

ІА "Вголос": НОВИНИ