У курортному селищі Затока під час стрілянини в барі вбили чоловіка. Поліцейські затримали підозрюваного у вбивстві з мисливською рушницею.

Про це повідомила пресслужба поліції Одеської області. У результаті стрілянини вбили 36-річного чоловіка. Поліція знайшла ймовірного вбивцю разом із рушницею, його затримали, а зброю відправили на експертизу.

Правоохоронці кваліфікували подію за статтею «навмисне вбивство» Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до 15-ти років ув’язнення. Також до Єдиного реєстру досудових розслідувань інцидент можуть внести, як «хуліганство із застосуванням зброї».

Тривають слідчі дії та встановлюються обставини інциденту.

Нагадаємо, що сьогодні в Чернівцях поліцейські оперативно затримали хулігана, який стріляв із пневматичного пістолета в автомобіль місцевого мешканця. На момент злочину, крім дорослих, в автівці перебували троє неповнолітніх.

Сьогодні ж у Сполучених Штатах Америки суд виніс вирок у справі 78-річного мільйонера і магната в сфері нерухомості Роберта Дарста. Його визнали винним у вбивстві 21-річної давнини.

ІА "Вголос": НОВИНИ