У Львівській області правоохоронці затримали 46-річного чоловіка, який потрапив у дорожньо-транспортну пригоду. Так, подія сталась вчора близько 11 години вечора, біля населеного пункту Новояворівськ.

Про це повідомила Патрульна поліція Львівщини у фейсбук.

Як повідомили у поліції, вони, рухаючись в напрямку Львова з повороту на село Верещиця, побачили автомобіль ВАЗ 2104, що виїхав і не надавав перевагу поліцейському автомобілю, який їхав з увімкненими червоними та синіми проблисковими маячками.

Вказівку правоохоронців зупинитись, водій проігнорував та поїхав далі. Вже біля населеного пункту Новояворівськ втікач не впорався з керуванням і виїхав на бордюр. Чоловік вибіг з авто і спробував втекти пішки, однак не встиг.

Порушником виявився 46-річний мешканець Яворівського району. З'ясувалось, що чоловік був п'яним. ​Пристрій Drager показав результат 1,84 проміле.

В результаті на чоловіка склали ​протоколи: за ч. 3 ст. 122 (Ненадання переваги в русі поліції, що рухалася з увімкненими спеціальними світловими сигнальними пристроями), за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом в стані сп'яніння), за ч. 1 ст. 122-2 (Невиконання водіями вимог про зупинку) КУпАП. Також на нього винесли постанову за ч. 1 ст. 126 (Керування транспортним засобом без необхідних документів) КУпАП.

Нагадуємо, у п'ятницю ввечері, 10 грудня, у місті Червоноград поліція затримала 35-річного чоловіка, який п'яний ходив по місту та кидався на перехожих.

Відомо, що пригода сталась близько 20:00 на вулиці Святого Володимира. Так, до правоохоронців надійшло повідомлення про те, що невідомий чоловік, озброєний ножем та саперною лопаткою, поводиться неадекватно, порушує публічний порядок та погрожує перехожим.

ІА "Вголос": НОВИНИ