У п'ятницю ввечері, 10 грудня, у місті Червоноград поліція затримала 35-річного чоловіка, який п'яний ходив по місту та кидався на перехожих.

Про це повідомила Нацполіція Львівської області.

Відомо, що пригода сталась близько 20:00 на вулиці Святого Володимира. Так, до правоохоронців надійшло повідомлення про те, що невідомий чоловік, озброєний ножем та саперною лопаткою, поводиться неадекватно, порушує публічний порядок та погрожує перехожим.

«Правоохоронці намагались закликати чоловіка до порядку, проте той не реагував на законні вимоги правоохоронців, чинив опір та напав на поліцейських з ножем. Вони застосували щодо правопорушника спецзасоби та затримали його в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України», - повідомили у поліції.

Порушником виявився 35-річний житель Червонограда, який перебував у стані алкогольного сп’яніння. Його затримали, найближчим часом суд обере йому запобіжний захід.

Поліція відкрила кримінальне провадження. Винному загрожують виправні роботи на строк до двох років або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років, або позбавлення волі на той самий строк. 

Читайте більше новин за посиланнями:

ІА "Вголос": НОВИНИ