Серед 7-ми заражених штамом коронавірусу «Дельта» двоє повернулися з Росії, двоє – з Великої Британії та одна людина приїхала з США. Ще дві заражені не виїжджали за кордон, а, отже, інфікувалися в межах Львівщини.

Про це повідомила головна санітарна лікарка області Наталія Іванченко-Тімко у Facebook. «Зрозуміло, що випадків є значно більше, і ці люди перебувають серед нас», – наголосила вона.

Також вона закликала вакцинуватися проти коронавірусу.

Нагадаємо, що у Львівській області 25-го липня зафіксували три випадки захворювання коронавірусом, викликаного штамом «Дельта».

Раніше головний санітарний лікар України Ігор Кузін розповів, що серед невакцинованих спостерігається висока смертність під час інфікуванні штамом коронавірусу «Дельта».

До речі, що у вівторок, 3-го серпня, керівниця Львівського обласного центру контролю та профілактики хвороб МОЗ Наталія Іванченко під час брифінгу розповіла, що у Львівській області коронавірусний штам «Дельта» підозрювали у 9-ти мешканців. Їхні зразки відправили у столичну лабораторію та очікували на результати досліджень.

ІА "Вголос": НОВИНИ