У четвер, 29 липня, у Львівській обласній державній адміністрації відбулося засідання робочої групи по об’єктах незавершеного будівництва.

Про це інформує пресслужба ЛОДА.

На засіданні зазначили, що у Львівській області – 372 незавершених об’єктів будівництва на загальну суму понад 3,6 млрд гривень. Найменше таких об’єктів у Червоноградському районі, а найбільше – у Львівському.

Перший заступник керівника Львівської ОДА Андрій Годик зазначив, що останні переліки об’єктів показують, що органи місцевого самоврядування до кінця не розуміють, що є на їхніх територіях та що з цим робити.

«Ми хочемо мати справді об’єктивну картину по області, перш за все об’єктів соціальної інфраструктури. Важливо, щоб при плануванні видатків, як з державного, так обласного бюджетів, ми розуміли, які є пріоритети по об’єктах і чи вони збігаються з баченням органів місцевого самоврядування», - зазначив Андрій Годик.

Керівники структурних підрозділів ОДА та РДА повинні опрацювати перелік об’єктів незавершеного будівництва та внести власні зауваження й пропозиції до департаменту економічної політики Львівської ОДА.

Згодом об’єкти, по яких будуть питання, обстежать спільно з керівниками територій. Остаточний варіант винесуть на розгляд робочої групи.

Як писав «Вголос», неподалік Львова почнуть будувати нову об’їзну автомобільну дорогу. Дорога дозволить розвантажити вуличну мережу Львова та південну об’їзну. Її довжина становитиме 23 кілометри.

ІА "Вголос": НОВИНИ