У середу, 28 липня, у Львові викупили останній об’єкт житлової нерухомості, який потрібний для будівництва північної ділянки об’їзної автомобільної дороги Львова.

Про це на власній сторінці в соцмережах повідомила очільниця Кам’янко-Бузької районної державної адміністрації Христина Замула.

«Підписали договір купівлі-продажу житлового будинку та земельної ділянки. Загалом для вказаного проєкту потрібно було відчужити 52 земельні ділянки та 9 житлових будинків розміщених на них. Ще необхідно укласти правочини на 5 земельних ділянок», - зазначила Замула.

Автошлях буде найвищої категорії – 1А. Дорога матиме цементно-бетонне покриття, дві смуги руху в кожний напрямок, шумозахисні екрани, підземні та надземні переходи, три мости, сім шляхопроводів та три естакади.

Дорога дозволить розвантажити вуличну мережу Львова та південну об’їзну. Будівництво автодороги розпочнуть цього року. Її довжина становитиме 23 кілометри.

Як писав «Вголос», Львівська область отримала нову партію вакцини від коронавірусної хвороби. Прибуло 22 тисячі 230 доз препарату Pfizer.

 

ІА "Вголос": НОВИНИ