У вівторок, 28 вересня, у Львівській області сталась дорожньо-транспортна пригода за участі мотоцикліста. В результаті аварії загинув підліток.

Про це повідомила пресслужба ГУ Нацполіції Львівської області.

Відомо, що ДТП сталась близько 9 години вечора між селами Затемне та Погорільці Львівського району.

Так, 16-річний підліток за кермом мотоцикла «Сузукі» не впорався з керування та впав на проїзну частину. В результаті аварії, дитина отримала травми та була госпіталізована у медичний заклад. Там попри зусилля лікарів, хлопець помер.

Ще одна аварія вчора сталася на вулиці Січових Стрільців у місті Комарно. Там 47-річний мешканець Львова за кермом автомобіля «БМВ» не розминувся з мотоциклом «Спарк». В результаті 20-річний мотоцикліст, житель Комарно, постраждав.

У вівторок, 28 вересня, о 13:00 на вулиці Героїв Небесної Сотні у місті Кам’янка-Бузька, що на Львівщині, також у ДТП потрапили легковик «Міцубіші Ланцер», за кермом якого перебував 35-річний місцевий житель та мотоцикл «Джеон», яким керував 27-річний житель Кам’янки-Бузької. В результаті аварії мотоцикліст постраждав.

Четверта аварія вчора сталася на вулиці Героїв УПА у місті Сокаль о 18:10. Там відбулось зіткнення між мопедом «Вайпер», та велосипедом, яким керував місцевий житель віком 49 років. З переломом ноги у лікарню госпіталізували 16-річного пасажира мотоцикла.

Читайте більше новин від ІА Вголос за посиланнями:

ІА "Вголос": НОВИНИ