Між Україною та Польщею прикордонники затримали нелегальних мігрантів, які незаконно намагались потрапити до країн Євросоюзу.

Про це повідомляє пресслужба Державної прикордонної служби.

Відомо, що мова йде про громадян з Гамбії, Сенегалу, Індії та Туреччини.

Іноземців затримали прикордонники відділів «Смільниця», «Рава – Руська» та «Грушів» Львівського загону.

За інформацією оперативних співробітників, двох громадян Індії, які нібито, прибули в Україну з метою навчання, затримали за кілька сотень метрів від державного кордону. 

Ще один схожий випадок стався біля відділення «Смільниця». Там місцевий житель повідомив прикордонникам про рух трьох невідомих осіб африканської зовнішності.  Двоє затриманих є громадянами Гамбії та один Сенегалу, які перебував без документів. Згодом прикордонникам стало відомо, що чоловіки потрапили в Україну законним шляхом з метою навчання.

Також у ДПСУ повідомили, що прикордонники відділення «Грушів» затримали трьох чоловіків, які розпитували шлях до Республіки Польща поза пунктом пропуску. Затриманими виявилися троє 20 – річних молодиків – громадян Туреччини, які законно прибули в Україну.

Відносно всіх затриманих правопорушників складено протоколи за ч. 2 ст. 204-1 КУпАП «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України». 

Читайте більше новин від ІА Вголос за посиланнями:

ІА "Вголос": НОВИНИ