Про це 3 квітня 2017 року повідомив голова фракції ВО «Свобода» у Львівській обласній раді Олег Панькевич.

«Заплановано, що в середу, 5 квітня, відбудеться позачергова сесії, на якій серед інших важливих питань обласна рада займеться проблемою вивезення сміття, яка вже давно сягнула загальнодержавного масштабу. На терміновому розгляді цього питання наполягала фракція ВО «Свобода», - зазначив Олег Панькевич.

Нагадаємо,  21 березня 2017 року на сесії Львівської обласної ради депутатська більшість відмовилася проголосувати за пропозицію фракції ВО «Свобода» заслухати інформацію про ситуацією з вивезенням сміття у Львові. 

22 березня 2017 року фракція ВО «Свобода» у Львівській обласній раді закликала голову ради зібрати позачергову сесію у зв`язку з критичною ситуацією із вивезенням побутових відходів у м. Львові та Львівській області. Звернення з цього приводу та проект рішення сесії зареєстрував голова фракції ВО «Свобода» Олег Панькевич. Фракція, зокрема, пропонує заслухати інформацію Львівської обласної державної адміністрації про заходи для розв’язання критичної ситуації з вивезенням твердих побутових відходів у місті Львові та Львівській області, дати оцінку роботі адміністрації з цього питання.  

 

 «Вголос» 

ІА "Вголос": НОВИНИ