Його дружина розповіла, що чоловік з 2017 року перебуває на обліку в психіатричній лікарні, але 26 вересня його забрали за повісткою і відвезли у військову частину міста Бікіна.

«Я 28-го числа приїжджаю в частину, надаю їм необхідні документи, на що вони мені відповіли, що розберуться. Телефонує мені чоловік і каже, що почався розподіл по батальйонах, його зараховують до стрілецького», — скаржиться росіянка.

Нагадаємо, 21 вересня президент рф  володимир путін оголосив у росії часткову мобілізацію. За словами міністра оборони сергія шойгу, москва готується призвати до 300 тисяч резервістів.

Раніше повідомлялося, що після оголошення мобілізації на росії, чоловіки почали масово виїжджати за кордон. Найбільш популярними напрямками стали Грузія та Казахстан, де на пунктах пропуску вже кілька днів поспіль зберігаються багатокілометрові черги.

За минулий тиждень до ЄС в'їхали майже 66 тисяч громадян росії, що на 30% більше у порівнянні з попереднім тижнем. Більшість із них прибула до Фінляндії та Естонії

Як писав «Вголос»,  На росії на тлі мобілізації мама зарізала дочку

Також ми писали, що російські війська закривають Маріуполь для виїзду жителів, щоб провести в місті примусову мобілізацію.

Зауважимо, на Харківщині поблизу Куп’янська бійці 92-ї бригади полонили першого частково мобілізованого бійця рф.