Найближчим часом рф застосовуватиме в Україні так званий «сирійський досвід», зокрема очікується нарощування інтенсивності застосування авіації та завдання ракетних ударів як по позиціях українських військ, так і цивільних та логістичних об'єктах на всій території України.

Про це повідомляє Інтерфакс Україна.

ак, противник намагається оточити наші війська... Усі заходи, всі дії, які проводять і військовослужбовці, і підрозділи загалом, полягають у виконанні єдиного задуму. Наразі в задумах командування, Генерального штабу немає необхідності відходити нашим військовим частинам із територій, які ви назвали" – сказав Громов на брифінгу в Медіацентрі  у Києві в четвер.

Так він відповів на запитання, чи готові українські війська до відступу з Сєвєродонецька в разі загрози їх оточення російськими військовими.

Громов зазначив, що наразі в Сєвєродонецьку тривають запеклі вуличні бої.

«Підрозділи виконуватимуть завдання всім наявним складом сил і засобів, з наявним ресурсом», – наголосив він.

Представник Генштабу вказав на небезпеку захоплення Сєвєродонецька військами РФ.

разі захоплення Сєвєродонецька ми будемо змушені вести оборону по берегу річки й вести бій також із міської забудови", – пояснив Громов.

Читайте також:

Запорізька атомна станція може повністю зупинитись: в чому причина

У Львові діти малювали літо і мрії про відпочиноЗловили ще одного зрадника. Житель Сумщини здавав росіянам інформацію про переміщення ЗСУ

ІА "Вголос": НОВИНИ