Із цього приводу та з нагоди прийдешнього свята Покрови в храмі Церкви Благовіщення Пресвятої Богородиці відбулося гарне святкування.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив адвокат, депутат Львівської міської ради від Європейської Солідарності Юрій Ломага.

«Для мене честь бути присутнім на відкритті катехитичної школи, яка, переконаний, допоможе діткам краще зрозуміти християнські дороговкази до щасливого життя. Як у нинішній непростий час не загубити себе, своє я, захистити своє право гідного життя», – зазначив він.

Юрій Ломага наголосив, що християнство – це насамперед свобода вибору. А цими днями – 14 жовтня – свято на честь українських захисників і захисниць, які зробили свій вибір і під Покровом Богородиці захищають нашу рідну землю, нашу віру, нашу культуру.

«Дякую парафіянам і отцям храму Благовіщення Пресвятої Богородиці за чудовий день. Приємно бачити щирі дитячі посмішки, які рясно діляться з оточуючими радістю життя!» – наголосив Юрій Ломага.

Нагадаємо, що незабаром в Україні відзначатимуть День захисника Вітчизни, і з цього приводу буде ще один вихідний день. Святковий день припадає на четвер, 14-го жовтня. Кабінет міністрів вирішив зробити вихідною ще й п’ятницю, 15-го. Але її доведеться відпрацювати. Цей робочий день перенесли на суботу, 23-го жовтня.

ІА "Вголос": НОВИНИ