У Закарпатській області на кордоні зі Словаччиною прикордонники затримали африканців, які намагались незаконно потрапити до країн Європейського союзу.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці західного регіонального управління Держприкордонслужби України - Західний регіон.

Відомо, що іноземців затримали в суботу, 30 жовтня. Так, прикордонникам відділу «Великий Березний» надійшла інформація від співробітників оперативно-розшукового підрозділу про можливу спробу незаконного перетину держрубежу трьома громадянами Алжиру. За даними оперативників, їх мали доправити у прикордоння легковим автомобілем.

Вказаний автомобіль виявили поблизу населеного пункту Завосино Великоберезнянського району. В салоні авто перебувало троє осіб. Водій автотранспорту пред'явив закордонний паспорт громадянина Алжиру. Двоє пасажирів документів при собі не мали, однак також назвалися алжирцями. 

З'ясувалось, що затримані мали намір незаконно потрапити до країн Європейського Союзу. Більше того, в одному з мобільних терміналів правопорушників виявили прокладений попередній маршрут руху з України до Словацької Республіки.

Наразі затриманих доставили у прикордонний підрозділ. Після встановлення усіх обставин справи їх буде притягнуто до адміністративної відповідальності.

Читайте більше новин за посиланнями:

ІА "Вголос": НОВИНИ