Наступного тижня відбудеться прощання з львів’янином Тарасом Позняковим, якого вбили ще у 2016 році.

Про це повідомила мама Тараса Ольга Познякова у фейсбуці.

Правоохоронні органи завершили необхідні експертизи та дозволили батькам поховати тіло Тараса Познякова.

«Завершені необхідні експертизи та ми можемо забрати нашого синочка…Не можу написати «відбудеться прощання з Тарасиком», адже він завжди поруч з нами, з його турботою, з його оптимізмом, широкою посмішкою та відкритою душею!!!! Так було раніше, так є сьогодні і так буде завжди», - написала Ольга Познякова.

Відспівування відбудеться 20 січня у Києві в Свято-Михайлівському соборі, Варваринському приділі о 13.00. Поховання - 21 січня о 11.00 годині в м. Дніпрі.

Що відомо про вбивство Познякова

Тарас Позняков у квітні 2016 року власним авто виїхав зі Львова у Київ та узяв попутників для поїздки через BlaBlaCar. Згодом чоловік зник безвісти. Востаннє камери зафіксували Тараса на заправці. Через декілька днів автомобіль Познякова знайшли в гаражному кооперативі під Києвом.

Зареєстрованих попутників звали Олег Мазарчук і Володимир Дем’ян. Однак, як з’ясувалося згодом, з Тарасом поїхали інші люди.

7 грудня 2021 року Верховний суд підтвердив довічний вирок Дмитру Голубу, якого 2019 року засудили до довічного ув’язнення за вбивство Познякова. Згодом Служба безпеки України заявила, що відшукала тіло вбитого Познякова. Труп виявили поблизу траси «Житомир-Київ».

 

ІА "Вголос": НОВИНИ