Голова фракції “ВАРТА” у Львівській міській раді переконаний, що новостворений департамент міської мобільності нарешті покаже всім львів'янам чи є транспортна стратегія у міських чиновників.

Про це він повідомив в прямому ефірі програми “Народне Толк-Шоу” на телеканалі NTA.

 

На думку Юрія Мартинюка міська влада роками не звертала увагу на відсутність стратегій в усіх сферах, а наслідки цього львів’яни щодня відчувають на собі. Також ситуацію погіршує тотальна безвідповідальність міських чиновників.

“Десятками років проблемою з транспортом займались абсолютно різні люди: теоретично існували керівники, але фактично рішення приймали абсолютно інші люди, а треті їх виконували. При цьому відповідальності за такі рішення не ніс жоден з них”, - пояснює голова фракції “ВАРТА” у Львівській міській раді.

Таким чином створення департаменту міської мобільності та вуличної інфраструктури Львівської міської ради, зі слів Юрія Мартинюка, це не панацея, а логічне впорядкування вертикалі виконавчої влади, які працюють в транспортній сфері.

“Створення департаменту мобільності дасть відповідь на питання: а є в міського голови і чиновників бачення, як має розвиватися транспорт у місті і як розв’язувати проблеми, які накопичувалися роками? А керівник такого департаменту нестиме персональну відповідальність”, - додав Юрій Мартинюк. 

Нагадаємо, «Вголос» писав про те, чи зможе новоутворений департамент мобільності розв'язати транспортне питання Львова. 

 

ІА "Вголос": НОВИНИ