Голова львівської міської організації ВО «Свобода» та депутат міської ради Любомир Мельничук переконаний, що міський голова Андрій Садовий не виконав і 1 відсотку передвиборчих обіцянок.

Про це депутат повідомив в прямому ефірі програми “Народне Толк-Шоу” на телеканалі NTA.

Так, нещодавно оприлюднили рейтинги міських голів України, де проаналізували кількість передвиборчих обіцянок та відсотку виконаних за рік. Мер Львова виконав найменшу кількість обіцянок серед всіх очільників міст України. Однак, на думку Любомира Мельничука і цей рейтинг є сумнівним, адже особисто він, не нарахував би виконаного і на 1%.

“Я не бачу суттєвих здобутків міського голови, а тим паче не нарахую аж на 1% виконаних його обіцянок. Мені як львів’янину соромно, що моє рідне місто весь час потрапляє до антирейтингів. І завдячувати такій деградації міста маємо саме невиконаним обіцянкам”, - коментує депутат від ВО “Свобода”.

Любомир Мельничук стверджує, що немає ні однієї суспільно важливої галузі, в якій міський голова міг би похвалитися здобутками. 

“Львів’яни бачать красиву телевізійну картинку від медіа прихильних до чинного мера, а коли починають аналізувати, то реальність дуже з нею розсинхрована. Транспорт у Львові став. Е-квиток обіцяють з 2013го року. Крім піару немає ні однієї сфери, де міський голова показав би результат”, - пояснив Любомир Мельничук.

Нагадаємо, «Вголос» підготував підбірку з ТОП-5 масштабних обіцянок Андрія Садового, які так і не були виконані. 

 

ІА "Вголос": НОВИНИ