Війна, яку росія та її народ розв'язали проти України, дедалі більше продовжує набувати ознак геноциду. Окупанти свідомо вбивають цивільне населення, не в змозі подолати героїчний опір ЗСУ та інших сил оборони. Сьогодні, 12 березня, після того, як росіяни цілеспрямовано відкрили вогонь зі стрілецької зброї по мирному населенню, від їх куль загинув юний футболіст Дмитро Євдоченко, який разом з мамою евакуювався у безпечну зону.

Хлопець грав у київському футбольному клубі «Атлет», який і повідомив на своїй сторінці у Facebook про трагедію. 

"Друзі, у нашій футбольній родині «Атлет» сталося велике горе. Сьогодні від кулі ворога загинув гравець команди «Атлет 2006» Євдоченко Дмитро та його мати Марина Євдоченко... Родина «Атлет» висловлює щирі співчуття рідним та близким Дмитра та Марини Євдоченко", - йдеться у повідомленні. 
Як зазначили представники клубу, таке звірство неможливо ні пробачити, ні забути. 
 
 
Нагадаємо, як повідомляв "Вголос", рашисти, які в жодному бою не змогли здолати українських захисників, продовжують виміщати безсилу злобу на цивільному населенні. Учора, 11 березня, окупанти з близької відстані відкрили вогонь по колоні мирних мешканців, яка евакуювалась по погодженому «зеленому коридору». В ній були лише жінки та діти.
 

ІА "Вголос": НОВИНИ