У Харкові ввечері 26 жовтня сталася моторошна аварія із загиблим. Винуватець зіткнення на шаленій швидкості виїхав на перехрестя на червоне світло. Повідомляють, що він уже мав проблеми із законом: стріляв по людях, їздив на шаленій швидкості та любив показати в інстагармі «своє розкішне життя».

Про це повідомляє телеграм-канал «Харьков 1654»

Вже сьогодні у мережі активно з'являються нові подробиці про 16-річного мажора, який на величезній швидкості врізався в автомобіль на перехресті. Виявляється хлопець два роки тому вистріли у жінку та її сина просто у приміщенні супермаркету. Люди прийшли поговорити тоді з 14-річним Миколою, який не давав спокою їй 13 - річній доньці.

«Я до нього підійшов і він почав мені загрожувати моїй родині. Говорити, що ми - ніхто і він засадить нас у поліцію, і ще потім ми заплатимо йому грошей. Я його посунув до себе і він почав знову заявляти про своє високе становище — що його куртка коштує більше, ніж моя сім'я, і ​​я таких грошей не побачу», — прокоментував брат тієї дівчини.

Потім Микола пустив 5-7 куль у хлопця та 1-2 у його маму. На місце викликали поліцію і відкрили кримінальне провадження за статтею «Хуліганство».

Лікарі витягли кулю з голови постраждалого

Затримання підлітка у супермаркеті

Окрім цього у мережі з'явилися переписки, де сам Микола розповідає, що вже скоював аварії і йому за це нічого не було. Адже головне мати гроші.

Також після аварії у соцмережах одразу з'явилися скриншоти з особистої сторінки винуватця ДТП. В інстаграмі він часто показував своє авто, на якому ганяв понад 100 кілометрів на годину.

Там же він світив купою грошей, автоматами у багажнику, дорогим відпочинком.

Читайте також : У Харкові 16-річний «мажор» влаштував смертельну ДТП, батьки намагаються його «відмазати». Відео

ІА "Вголос": НОВИНИ