Російські загарбники продовжують атакувати позиції українських військових.

Також окупанти наносять ракетні та авіаційні удари по цивільних та військових об’єктах нашої держави. На одному із напрямків рашистам вдалося частково досягти успіху під час штурму.

Про це інформує Генеральний штаб Збройних сил України на сторінці в соціальних мережах.

Московити наступали на Краматорському напрямку. ЗСУ дали відсіч росіянам та не дозволили їм просунутися в напрямку Івано-Дар’ївки та Верхньокам’янського. Орки відступили.

Також спроби рашистів прорватися зазнали невдачі на Бахмутському напрямку. Ворог не зумів підійти до Бахмута, Кодеми, Виїмки та Веселої Долини. Біля Кодеми досі тривають бої.

На жаль, на цьому напрямку загарбники частково досягли успіху поблизу Горлівки-Зайцевого. У Генштабі подробиці наразі не повідомляють.

Бойові дії тривають і поблизу Пісків. Це Авдіївкий напрямок. Путінці зазнали невдач під час наступу на Мар’їнку та Спартак.

Як писав «Вголос», вночі російські орки знову атакували Харків. Під час повітряної тривоги у місті зафіксували п'ять вибухів.

Також ми повідомляли, що міністр внутрішніх справ Денис Монастирський розповів, яка область України є найбільш замінованою.

ІА "Вголос": НОВИНИ