У четвер, 11 листопада, в зоні проведення операції Об'єднаних сил на Донбасі було зафіксовано 12 порушень режиму «тиші». На щастя, в результаті обстрілів ніхто з українських захисників не загинув.

Про це повідомляє пресцентр штабу ООС у фейсбук.

Відомо, що російські найманці стріляли зі забороненого Мінськими домовленостями озброєння. 

Так, поблизу Мар'їнки вороги стріляли з артилерії калібру 122 мм та мінометів калібру 120 мм.

Біля Новозванівки терористи тричі відкрили вогонь, застосовуючи артилерію калібру 122 мм, протитанковий ракетний комплекс, міномети калібру 120 мм та великокаліберні кулемети. 

Неподалік Зайцевого противник здійснив два обстріли, використовуючи гранатомети різних систем, а також задіяв безпілотний літальний апарат, за допомогою якого здійснив скидання пострілів ВОГ-17.

Біля Троїцького окупанти вели вогонь з великокаліберних кулеметів.

Неподалік населених пунктів Гнутове та Луганське окупанти обстріляли наші позиції зі станкових протитанкових гранатометів.

Поблизу Широкиного вороги відкрили вогонь з гранатометів різних систем і стрілецької зброї, а біля Кримського російські найманці застосували гранатомети різних систем і великокаліберні кулемети.

Також повідомляється, що на Луганщині зафіксовано проліт ворожого безпілотного літального апарату, ймовірно «Орлан-10», з перетином лінії зіткнення.

Втрат серед військовослужбовців Об’єднаних сил внаслідок дій ворога немає.

На обстріли окупантів українські захисники відкривали вогонь у відповідь.

Читайте більше новин за посиланнями:

ІА "Вголос": НОВИНИ