Російські окупанти обстріляли Балаклію Харківської області. Унаслідок обстрілу загинув 64-річний чоловік, ще семеро людей отримали поранення.

Про це повідомив повідомив директор Департаменту охорони здоров'я Харківської обласної військової адміністрації Максим Хаустов, інформує «Суспільне».

За його словами, вивезти з Балаклії до Харкова вдалося тільки 9-річну дівчинку, вона у стабільно тяжкому стані. Разом із батьком вона перебуває у лікарні Харкова.

«Пропустили тільки дівчинку. Всі інші у Куп’янській ЦРЛ (Куп'янськ тимчасово окупований рф — ред.). Дитина з батьком у Харкові. Є інформація, що серед поранених багато тяжких. Про їхній стан не можемо сказати», — говорить Хаустов.

Голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов підтвердив, що Балаклія піддалася російському обстрілу.  За яких обставин це сталося, інформації  немає.

Місто є тимчасово окупованим російськими військами та з початку травня повністю заблоковане на в'їзд та виїзд. 

Як писав «Вголос» Цього тижня очікуються важкі бої за Луганщину, - Гайдай

Також ми повідомляли, що росія тримає у Чорному морі два носії з крилатими ракетами «Калібр». Їх сумарний залп може становити до 16 ракет. Кораблі приведені у повну бойову готовність.

ІА "Вголос": НОВИНИ