Російські війська продовжують обстрілювати Харків та населені пункти на території області. Вночі російські військові завдали удару з ракетної системи залпового вогню по інфраструктурі Індустріального району Харкова.

Про це повідомляє голова Харківської ОВА  Олег Синєгубов.

Як зазначив Синєгубов, в області окупанти обстрілювали населені пункти Харківського, Чугуївського, Богодухівського, Ізюмського та Лозівського районів.

У с. Леб'яже, Чугуївського району, через обстріли пошкоджені житлові будинки та господарчі споруди. Від потрапляння російських боєприприпасів сталися займання в Золочеві, також пошкоджені господарчі споруди, автомобілі.

Загалом протягом доби внаслідок російського терору проти мирного населення Харківщини в Лозівському районі 1 людина зазнала поранення, в Ізюмському - поранено 5 мирних мешканців", – інформує очільник області.

З його слів, на Харківському напрямку ворог зосереджений на обороні рубежів. У районі Ізюма російські окупанти продовжують спроби вести наступ в напрямку м. Слов'янськ. Наші захисники тримають позиції та завдають ворогу відчутних втрат в живій силі і техніці.

Як писав «Вголос», вночі ,16 червня, по території Садівської ОТГ Сумського району ворог завдав ракетного авіаудару.  Загинуло чотири людини, щонайменше шестеро поранених 

Читайте також на сайті ІА «Вголос»:
Українські захисники відбили штурм Тошківки. Фото

Окупанти намагаються прорвати оборону під Слов'янськом - Генштаб

Данілов повідомив, де перебувають більшість полонених захисників Маріуполя

 

ІА "Вголос": НОВИНИ