Внаслідок обстрілів російськими загарбниками у передмісті Запоріжжя, а також у населених пунктах на Василівському, Пологівському, Гуляйпільському та Оріхівському напрямках зруйновано цивільну інфраструктуру, є поранені.

Про це повідомляє Запорізька обласна військова адміністрація.

«Окупанти поцілили минулої ночі по багатоповерхівці у Степногірську – влучили снарядом в один із поверхів, внаслідок чого значних ушкоджень зазнали чотири квартири. В них вибиті вікна, зруйновані балкони та усе майно всередині. Також рашисти влучили у два будинки в селищі Приморському, в результаті чого пошкоджені шифер, вікна, стіни та прилеглу до будинків територію», – пишуть в ОВА.

На Пологівському та Гуляйпільському напрямках російські війська обстріляли домівки місцевих жителів та господарську ферму. Від ракетних влучень відбулося займання одразу декількох будинків, внаслідок чого вогонь швидко розповсюдився на всю вулицю.

Територія Оріхівського району теж опинилася під ворожим вогнем. Обстріляні три села в районі та саме місто Оріхів. Поліцейські зафіксували п’ять зруйнованих приватних будинків. Значних ушкоджень зазнала і цивільна інфраструктура сіл Мала Токмачка, Одарівка та Новоандріївка.

До поліції надійшло повідомлення про поранених мешканців Оріхівщини, яких після артобстрілу доставлено до лікарні.

Читайте також на ІА «Вголос»:

ІА "Вголос": НОВИНИ