Армія рф зазнає великих втрат на півдні України. Російські військові цілими вагонами звозять трупи до Мелітополя.

Про це розповів мелітопольський міський голова Іван Федоров, повідомляє «Обозрєватель».

За його словами, рефрижератор із трупами російських окупантів приїхав до Мелітополя з Херсонського напрямку. Федоров наголосив, що величезні втрати ворога надихають жителів окупованого міста та дають їм сил чекати на звільнення.

«Вчора на територію міста Мелітополь прибув рефрижератор із трупами російських військових з Херсонського напрямку. Їм уже нікуди їх подіти. Звичайно ж, це теж надихає наших жителів, і вони чекають якнайшвидшої деокупації нашого міста», – сказав Федоров.

Також він розповів, що на тимчасово окупованих територіях людям бажано активно не висловлювати проукраїнську позицію. Щоб не стати жертвою окупантів, мелітопольці вважають за краще не розмовляти про війну навіть із сусідами.

"Ми попереджаємо людей, що на окупованих територіях вони не повинні активно висловлювати проукраїнську позицію і, тим більше, незнайомим. Синдром масової недовіри один до одного на окупованих територіях – тригер. Люди не довіряють сусідам, не розмовляють", – зазначив мер Мелітополя.

Зі слів Федорова, війська рф посилюють терор щодо мешканців тимчасово окупованих територій. Останнім часом загарбники почали частіше депортувати людей.

Читайте також на сайті ІА «Вголос»:

У Москві розпочалися арешти військових. Центр міста перекрили. Фото

Коли ймовірна деокупація Криму: припущення полковника ЗСУ

Українська авіація вдарила по ворожих системах ППО на Херсонщині

 

ІА "Вголос": НОВИНИ