Впродовж минулої доби, 26 червня, російська штурмова авіація нанесла авіаудари по Лисичанську та Вовчоярівці, що на Луганщині.

Про це повідомив очільник області Сергій Гайдай.

За його словами, в цих населених пунктах продовжують точитись бої, а орки не перестають намагатись блокувати Лисичанськ. Зокрема, внаслідок постійних обстрілів в місті багато пошкодженого житла та інфраструктури.

Руйнувань зазнали щонайменше п’ять багатоповерхівок, в одній із яких вигоріли одразу 10 квартир. На одній із вулиць знищено одразу шість приватних будинків.

Також росіянами обстріляна територія автовокзалу, будівлі Свято-Митрофанівського храму, храму Святої Великомучениці Варвари, одне із підприємств, приміщення прикордонного загону та одна із адмінбудівель.

«У Лисичанську, Вовчоярівці, Лоскутівці та Верхньокам’янці росіяни не припиняють руйнувати житло, промислові та адміністративні об’єкти. Немає такої години, коли ворожа артилерія стихає», - сказав Гайдай.

Водночас очільник Луганщини зазначив, що орки намагалися атакувати у районі Верхньокам’янки, проте були змушені відійти, адже «не всі з них це змогли зробити самостійно».

Читайте також:

ІА "Вголос": НОВИНИ