90 дітей загинули і більш як 100 поранених внаслідок збройної агресії рф станом на ранок 14 березня

Про це інформує Офіс генерального прокурора у Телеграмі.

На сьогодні 90 дітей загинули від рук окупантів і більше, ніж 100 поранених внаслідок збройної агресії рф. Найбільше постраждалих у Київській, Харківській, Донецькій, Чернігівській, Сумській, Херсонській, Миколаївський та Житомирській областях.

Лише вчора у Миколаївській області внаслідок обстрілів цивільної інфраструктури загинули двоє дітей і ще двоє були поранені.

Пошкоджено через бомбардування та обстріли 379 закладів освіти, 59 з яких зруйновано повністю. Найбільше руйнувань у Донецькій області - 119 навчальних закладів, у Миколаївській - 30, Сумській - 28, Київській - 35, Херсонській - 21, у столиці - 24.

Нагадаємо, від початку повномасштабної війни російські окупанти вбили в Україні чотирьох журналістів

 

Рашистські загарбники не звертають увагу на позначки «pressa».

Від 24 лютого, відколи російські орди техніки і військових мародерів вторглися в Україну зі всіх боків, окупанти вбивають і місцевих і закордонних журналістів.

Голодних орків з росії не стримують від злочинів ні надписи «преса», «pressa» на автомобілях та одязі працівників медіа.

Раніше «Вголос» писав про вбивство в Ірпені 13-го березня журналіста США, 51-річного кореспондента, який раніше працював у всесвітньовідомому медіа New York Times - Брента Рено. Його товариша, теж американського журналіста Хуана Дієго Херрера Арредондо поранили і навіть у лікарні на початку він не знав про те, що його напарника вбито.

ІА "Вголос": НОВИНИ