Російські окупанти завдали ударів по Дніпропетровщині та Запорізькій області з "Градів". Обстріляли житлові будинки та об'єкти цивільної інфраструктури. Внаслідок обстрілів 14-річна дівчинка отримала поранення і була госпіталізована.

Про це повідомляє Офіс Генерального прокурора

“За даними слідства, 18 квітня 2022 року військовослужбовці країни-агресора із застосуванням реактивних систем залпового вогню «Град» та артилерійських засобів ураження у черговий раз обстріляли місто Оріхів та село Преображенка Пологівського району”,  – йдеться у повідомленні.

Також зазначається, що ворожою атакою уражено будинки мирного населення та об’єкти цивільної інфраструктури. Серед потерпілих є дитина. Наразі 14-річна дівчинка з тілесними ушкодженнями доправлена до лікарні.

За словами речниці обласного управління Держслужби з надзвичайних ситуацій у Дніпропетровській області Дарини Цуркань, у Дніпропетровській області під обстріл окупантів 18 квітня потрапив Криворізький район та дачне товариство під Дніпром. Внаслідок обстрілу повністю зруйновано один будинок, ще три будинки та господарська споруда були пошкоджені. Частина населеного пункту наразі знеструмлена через пошкодження електромереж.

Як писав «Вголос», окупаційні війська рф 18 квітня обстріляли касетними снарядами житлові райони Очакова Миколаївської області.

Читайте також:

Окупанти завершили перегрупування військ на Сході та готуються до наступу – Міноборони

У Харкові снаряди впали на дитячих майданчиках. Є загиблі

Загинув командир десантного корабля Чорноморського флоту росії



ІА "Вголос": НОВИНИ