Російські командири брешуть москві про свої «перемоги» в Україні, наприклад про «взяття» с. Довгеньке Ізюмського району на Харківщині. А солдати тікають з армії рф попри погрози розстрілів і покарань.

Про це свідчать перехоплені співробітниками СБУ телефонні розмови окупантів.
Загарбники відзвітували про захоплення села Довгеньке Ізюмського району на Харківщинще наприкінці квітня. Хоча насправді село перебуває під контролем українських захисників, і за нього досі точаться бої.

З нового перехоплення СБУ зрозуміло, що за таку «перемогу» російського командира-брехуна можуть і в тюрму посадити.



«Понимаешь, в чем прикол? Тут же были разборки: мы если типа Долгенькое не берём, на комдива две, вот три уголовки сейчас висит, его сажают. И всё! А смысл в том, что Долгенькое ещё 3 недели назад же доложили, что мы его взяли. А мы, вон, за него воюем», – розповідає своїй матері російський загарбник.

 

Ще з однієї перехопленої СБУ розмови стає відомо, що російські солдати тікають з армії рф попри погрози розстрілів і покарань.

«Пацаны просто берут и уезжают уже. Нашу бригаду по-любому будут расформировывать, потому что много людей уволилось. Вот уезжает, например, один человек по истечении срока контракта… прыгает в «Камаз», а за ним еще 8 человек прыгают, которые хотят уволиться сами по несоблюдению. И они просто едут, короче, и увольняются. И вот так вот, постоянно», – розповідає окупант своїй дружині.

 

Читайте на ІА «Вголос»:

Бійці 59-ої бригади передали «полум'яний привіт» ворогові. Відео

Росія перекидає з Криму військових і техніку на Запорізький напрямок: з'явилися подробиці

Ракетний обстріл Дніпропетровщини: рятувальники під завалами шукають людей

ІА "Вголос": НОВИНИ