Про це повідомив кореспондент «Вголосу».

Зокрема, як розповів директор департаменту фінансової політики Олег Іщук, 420 тис. грн. передбачено в бюджеті на виплату одноразової матеріальної допомоги бронзовому призеру Олімпійських ігор Тарасу Міщуку.

Окрім того за рахунок вільного залишку коштів у бюджеті Львова було збільшено видатки на 4 млн 646 тис. грн. З них 359 тис. грн. витратять на потреби Центру надання адмінпослуг, майже 3 млн грн– на управління соціального захисту, зокрема 93 тис. на встановлення сигналізації у Галицькому та Личаківському відділах соцзахисту, а решта кошті на матеріальну допомогу сім’ям загиблих учасників АТО , інвалідам І-ІІ групи з числа військовослужбовців на оформлення квартир, які вони отримали як черговики.

Майже 1,5 млн грн субвенції з міського бюджету скерують для вирішення соціально-економічних проблем іншим містам: Буську, Золочеву, Жидачеву, Дрогобичу.

За кошти з резерву виділено також 35 тис. грн на виготовлення промоційного ролику програми розвитку регбі, 200 тис. грн – на фестиваль національного кіно «Лемберг сінема фест» і театральний фестиваль «Золотий лев». 250 тис. грн – на галузь культури, а саме ремонт музичних шкіл, канцтовари для установ культури тощо.

Усі ці зміни до бюджету розглядатиме завтра також депутатський корпус, лише після його позитивного рішення вони будуть затверджені.

ІА "Вголос": НОВИНИ