Патрульні, яких визнали винними у перевищенні службових повноважень та засудили до восьми років ув'язнення, не згодні з рішенням суду й подаватимуть апеляцію.

Про це «Вголосу» повідомили в управлінні патрульної служби Львова. 

Тут нагадали: суд вважає — патрульні перевищили службові повноваження, що спричинили тяжкі наслідки. Шістьом працівникам поліції присудили по вісім років позбавлення волі, позбавлення спеціальних звань та заборонили займати посади в державних органах впродовж трьох років.

Окрім того, в ухвалі суду йдеться про чималі матеріальні компенсації.

«Наша позиція незмінна — поліцейські виконували свої службові обов'язки. Ми не згодні з рішенням суду й адвокати вже готують скаргу до суду апеляційної інстанції, де ми будемо добиватися справедливості», - повідомили в управлінні.

Наразі працівники, щодо яких суд виніс рішення, виконують свої службові обов'язки. Оскільки рішення суду ще не набуло чинності, їх ніхто під варту не брав та не відсторонював від роботи.  

Нагадаємо, як уже повідомляв «Вголос», сьогодні Галицький районний суд визнав винними шістьох працівників патрульної поліції Львова, які під час рейду з виявлення наркотиків, затримали 22-річного львів'янина. Під час затримання хлопець проковтнув пакетик з наркотиками і помер.  

ІА "Вголос": НОВИНИ