Близько 30 військовослужбовців-сержантів окремої десантно-штурмової бригади зі Львова прийняли виклик від своїх житомирських колег і пробігли 10-кілометрову дистанцію у межах армійського флешмобу «Слідуй за мною! Роби як я!»

Відео опублікували на сторінці 80 окремої ДШБ у Facebook.

Відомо, що цей флешмоб проводиться у військових частинах та установах Міністерства оборони України та Збройних Сил України до Дня сержанта ЗСУ, який відзначається щорічно 18 листопада.

Наші львівські десантники підійшли до реалізації завдання як завжди креативно.

«Просто бігти дистанцію у повному бойовому спорядженні та зі зброєю – це добре. Це показує відмінний вишкіл, силу, згуртованість та витривалість воїнів у марунових беретах. Але ми вирішили розширити діапазон демонстрації можливостей воїнів. І показати нашим громадянам, що вони можуть пишатися земляками-десантниками», – говорить головний сержант військової частини майстер-сержант Олександр Кліщ.

Львівські десантники проклали 10-кілометровий маршрут через усе місто. Стартували вони з найвищої точки Львова – з оглядового майданчика пагорба «Високий замок».

На шляху слідування львівські воїни-десантники вшанували пам’ять Героїв Небесної Сотні на меморіалі, пробігли вулицями середмістя, львівськими парками й фінішували вже на території військової частини.

«Ми здолали маршрут згуртованою групою. Усі разом: чоловіки та жінки, які мають звання сержантів-десантників. На маршруті руху багато людей нас вітали, фотографували та підбадьорювали. Це дуже мотивує, адже люди бачать у представниках українського війська гідних захисників, надію та опору українського народу та держави», – зазначив майстер-сержант Олександр Кліщ.

Читайте також на сайті ІА «Вголос»:

ІА "Вголос": НОВИНИ