Директор департаменту банківської безпеки державного «Укрексімбанку» Ігор Тельбізов, який заламував оператора «Схем», повернувся на роботу.

Про це повідомила на своїй Facebook-сторінці ведуча програми «Схеми» Наталія Седлецька.

Як сказано у дописі, Ігор Тельбізов, який заламував оператори програми, відібрав у журналістів камеру та відео, тріумфально повернувся у банк після поновлення на посаді під гучні аплодисменти працівників фінустанови.

«Кращого краш-тесту не можна пройти в жодній організації», - сказав Тельбізов, посилаючи повітряні поцілунки присутнім.

Як повідомив нардеп Гео Лерос на своїй сторінці у Facebook, «29 листопада о 15:00 відбудеться чергове судове засідання, де Мецгер, Тельбізов та інші посадові особи є обвинувачені у тяжкому злочині проти журналістів програми «Схеми», але схоже, що все вже порішали, у цих чортів свято!»

Ми нагадаємо, як писав «Вголос» раніше, під час запису інтерв’ю із головою правління «Укрексімбанку» Євгеном Мецгером на журналістів «Схем» напали. Інцидент трапився прямо у кабінеті очільника фінустанови.

Відомо, що голові банку не сподобалось одне із запитань журналіста. Він викликав охорону і наказав «забрати камери» та «дістати із них касети».

Охоронці застосували фізичну силу до оператора «Схем». Вони відібрали у нього дві камери, забрали картки, на які здійснювався запис та видалили записане відео.

ІА "Вголос": НОВИНИ