Український кінорежисер та колишній політв'язень Кремля Олег Сенцов відреагував на скандал, що розгорівся довкола антиукраїнських висловлювань його двоюрідної сестри Наталії Каплан. За його словами, її емоційні пости в Фейсбуці з'явились у неї через загострення депресії.

Про це він написав на своїй сторінці у Фейсбук. 

«Мені прикро, що моїй двоюродній сестрі Наташі так зараз погано, і на фоні загострення депресії в неї з’явились емоційні пости в фейсбуці. Я прошу вибачення за її різкі слова в бік України. Це дуже гірко», – зазначив він. 

Також він подякував сестрі за багаторічну підтримку та попросив усіх віднестись до її психологічного стану з розумінням. 

Допис Олега Сенцова прокоментував ветеран російсько-української війни, нардеп VIII скликання Ігор Лапін. 

«Друже Сенцов. З приводу сестри коротко...Угу. Я сьогодні вас трішечки зрадила, але є причина – поганий настрій...Сцуко, нах., значить нах!!! Не буває жінка трішки вагітною, злодій-трішки злодієм, колаборант – трішки зрадником і т.д. Нехай трішки викине свій біометричний український паспорт, ну і нах., значить нах...», – написав він.  
 

Нагадаємо, напередодні, на Фейсбук-сторінці двоюрідної сестри Олега Сенцова Наталії Каплан з'явилась серія дописів із гострою критикою у бік України. У них, використовуючи ненормативну лексику, жінка назвала Україну найгіршою країною для еміграції та заявила, що хоче «повернутись додому».

Спочатку Наталія Каплан проживала в Москві та працювала журналісткою на російському телеканалі РенТВ, а після ув'язнення Олега Сенцова – емігрувала до України. Виступала на захист брата під час його ув'язнення, працювала журналісткою на «Громадському радіо». 

ІА "Вголос": НОВИНИ