Українофоб і воєнний злочинець володимир жириновський помер сьогодні зранку о 10:45. Інформація ЗМІ та органів влади розбіглися.

Про це повідомляють російські ЗМІ, зокрема це підтвердив сенатор від Володимирської області Олександр Пронюшкін, котрий відразу за декілька хвилин видалив свій пост у телеграм-каналі.

Водночас голова держдуми рф В'ячеслав Володін запевняє, що володимир жириновський досі живий, але дуже важкий.

Разом з тим моз рф заявляє, що стан жириновського оцінюється як стабільний, лікарі продовжують надавати усю можливу у цій ситуації медичну допомогу.

Чи варто вважати, що роспропаганда спізнилась зафейкати «радісну» новину, на разі не зрозуміло. Однак «боротьба» за життя злочинця вигідна політичним силам ерефії для можливості прийняття деяких рішень, які можна буде згодом списати на хворого політика, який помер.

Керівник фракції ЛДПР у державній думі країни-агресора російської федерації володимир жириновський останню добу перебував у комі.

Його не стало 25 березня о 10:45, повідомляє Telegram-канал Mash.

Йому було 75 років.

Довідка:

Батько жириновського походив з єврейської родини із міста Костопіля, що у Рівненській області. Він заявляв, що хоче «викупити» все місто, зокрема деревообробне підприємство, яке колись належало його діду. Таку інформацію подає на своєму сайті Gazeta.ua.

У серпні 1991 року підтримував ГКЧП (комітет, який хотів зберегти СРСР) і назвав їх противників «покидьками суспільства» .

У 2000-11 роках був заступником голови держдуми.

У 2016-у після отримання нагороди з рук президента рф володимира путіна читав рядки гімну Російської імперії «Боже, царя храни». путін йому аплодував.

жириновський робив антиукраїнські заяви, посягаючи на територіальну цілісність України. Пропонував Польщі, Угорщини та Румунії разом із рф «розділити» Україну.

У березні 2014 року, коли почалася військова агресія росії проти України, закликав захопити Україну за 24 години.

«Тільки треба брати не лише Крим, а всю Україну, і брати за 24 години, щоб ніхто нічого не зрозумів», - казав злочинець.

Дарував свій позашляховик бойовикам «ЛНР».

У грудні 2021-го закликав бомбити Україну у новорічну ніч.

«Годині о четвертій ранку, коли вже всі подшофе», - заявляв українофоб.

Читайте сьогодні на сайті ІА «Вголос»: 

ІА "Вголос": НОВИНИ