Раніше, депутатський корпус міськради планував здійснювати контроль за бюджетними коштами, однак за понад два роки структура управління контролю та аудиту так і не запрацювала.

Про це депутат Львівської міської ради Олексій Різник написав на своїй сторінці у Facebook.

Він наголосив, що міський голова Андрій Садовий проігнорував вимоги закону щодо створення та наповнення подібного органу.

«...минуло понад два роки, але структура так і не запрацювала. Міський голова проігнорував вимоги законодавства щодо створення та наповнення органу. За два роки не було призначено жодної посадової особи в управління контролю та аудиту», - зазначив депутат.

Також, депутати не підтримали передання повноважень управління контролю та аудиту департаменту «Секретаріат ради».

Він додає, що депутатський корпус і надалі планує створення тимчасових комісій, які здійснюватимуть контроль за діяльністю виконавчих органів влади.

Також, згідно з повідомленням, сьогодні комісія архітектури, містобудування та розвитку територій Львівської міської ради підтримала надання дозволу ЛКП «Спортресурс» на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. І. Миколайчука - вул. Проектована.

Тобто, у Львові збудують спортивний комплекс для людей з обмеженими можливостями.

Зазначається, що комунальному підприємству планується відвести земельну ділянку орієнтовною площею 4 га. Згодом там збудують мультифункціональний спортивний комплекс, у тому числі з метою розвитку та популяризації санного хокею для людей з обмеженими можливостями.

Читайте також на сайті ІА «Вголос»:

ІА "Вголос": НОВИНИ