Володмир Зеленський не задекларував віллу на 15 кімнат у місті Форте-дей-Мармі в Італії, яке вподобали російські багатії.

Про це повідомляє «Слідство.Інфо».

Журналісти зазначають, що Зеленський вказав у декларації чотири квартири в Києві, заміський будинок, а також квартири в Ялті та Великій Британії. Але про віллу в Італії не згадав.

«Це містечко уподобали російські багатії — тут відпочивають Роман Абрамович, Олег Дерипаска та члени родини Бориса Єльцина. Згадки про віллу в декларації Зеленського немає», здриг йдеться у матеріалі.

За даними журналістів, маєтком він володіє разом із дружиною Оленою.

«Згідно з документами, отриманими »Слідством.Інфо«, 2017-го італійська фірма San Tommaso S.R.L., задекларована Зеленським, придбала 15-кімнатний будинок у тосканському містечку Форте-дей-Мармі», здриг зазначають розслідувачі.

Будинок розташований за 600 метрів від моря — вісім хвилин пішки до пляжу. Фірма заплатила за нього 3,8 мільйона євро.

 

«Форте-дей-Мармі відомий в Італії як місце, де хазяйнують росіяни. Десять років тому, коли серед російських багатіїв з’явилася мода купувати нерухомість у цьому містечку, російські медіа називали її »московською провінцією", — додають журналісти.

Зокрема, в італійському місті розташовані будинки Романа Абрамовича, Олега Дерипаски та Михайла Прохорова.

Журналісти стверджують, що запитали у Зеленського, чому нерухомість не вказана в його декларації. Також вони поцікавились, чи користується він віллою та чому обрав саме це місто.

Прес-служба кандидата відповіла лише, що його декларація «заповнена в повній відповідності з чинним законодавством України».

ІА "Вголос": НОВИНИ