Поліціянти попіклувались про безпорадного чоловіка, який перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння травмував голову та нерухомо лежав неподалік ринку «Шувар».

Про це редакцію «Вголос» проінформував відділ комунікації Патрульної поліції Львівщини.

"Вчора в обід, патрульні 1 батальйону Лілія Дигдало та Назарій Кос отримали виклик на проспект Святого Івана Павла ІІ про те, що лежить невідома особа. На місці поліцейські виявили 52-річного чоловіка, який впав і вдарився головою. Він мав ознаки алкосп'яніння. Від медичної допомоги львів'янин відмовився", - повідомляють у поліції. ⠀

Екіпаж керуючись ч.1 п. 4 ст. 41 (Поліцейське піклування щодо особи, яка перебуває у публічному місці і внаслідок сп’яніння втратила здатність самостійно пересуватися чи створює реальну небезпеку оточуючим або собі) Закону України «Про Національну поліцію», відвіз чоловіка додому, до дружини на вулиці Кавалерідзе. Такі дії передбачені у тій ж статті

Жінка сказала, що в період свят у нього таке буває. Вона подякувала, що не залишили напризволяще її чоловіка. Згодом, львів'янка зателефонувала з офіційною подякою на 102.

Фото: Нацполіція

У поліції закликали львів'ян святкувати відповідально та утриматись від зловживання алкоголем. Нагадаємо. як писав "Вголос", від вечора 31 грудня до ранку 3 січня центральна частина Львова, включно з проспектом Свободи, мала б бути закритою для проїзду приватних авто. Та попри це, головний проспект міста почали активно використовувати як паркінг, що складно уявити в будні дні.

 

ІА "Вголос": НОВИНИ